Praktisch ingesteld

Passie voor techniek

Techniek is mooi. Het proces van grondstof tot werkend product is fascinerend. Iets wat eerst nog een stuk staal is, wordt, door bewerking en samenstelling, een product dat een handeling kan verrichten.

Ervaring

Voordat ik als zelfstandige begon, was ik servicemonteur bij een mechanisatiebedrijf. In die functie heb ik een groot deel van mijn praktische ervaringen opgedaan. In mijn werk pas ik deze praktische ervaringen zoveel mogelijk toe. Bijvoorbeeld uitgesneden gaatjes in een product waaraan een elektricien de kabels kan bevestigen. Of een demontabele koker in een frame om zo een hydrauliek motor te kunnen vervangen, etc. Door deze praktische ervaring mee te nemen in de producten die ik engineer is dit van meerwaarde voor uw bedrijf.

De werkvloer

Omdat ik het leuk vind om met mijn handen te werken en om dicht bij de werkvloer te blijven, is het voor opdrachtgevers ook mogelijk om met mij samen te werken op het gebied van assemblage, onderhoud en service van producten of machines. Hieronder ziet u een aantal foto’s van producten waaraan ik heb meegewerkt of onderhoud aan heb gepleegd. Hierbij kunt u denken aan mechanisch onderhoud, hydraulisch onderhoud, revisies of storingen en elektrische storingen of reparaties.

AV-Engineering

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen.

06 487 876 36Contact